Dijous, 25 d'abril de 2024
tren de la pobla

Un acte vandàlic en un tren de la Pobla atura el servei amb Balaguer durant quatre dies

Del 3 al 6 d'octubre Ferrocarrils de la Generalitat oferirà un servei de bus entre el Pallars i la capital de la Noguera

Redacció La Pobla de Segur | 1 d'octubre de 2021 a les 08:35
Imatge del tren de la Pobla | ANC
Un acte vandàlic en un dels trens de la línia de la Pobla ha obligat Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a oferir un servei de bus entre el Pallars i Balaguer del 3 al 6 d'octubre. El motiu és que s'han de reparar els vidres de la cabina d'una de les unitats, que van ser apedregats.

Els horaris del servei substitutori per carretera seran els mateixos que ja s'efectuen amb tren, i el bus s'aturarà en totes les estacions, a la parada de bus més propera. No obstant això, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya les parades seran sota demanda. 

Entre l'estació de Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l'habitual a excepció de les següents circulacions, que es realitzaran amb autobús: el diumenge 3 d'octubre, el tren que surt a les 7 de la tarda de la Pobla de Segur; i del dilluns 4 al dimecres 6, el tren que surt a les 5:14h de Lleida-Pirineus amb destinacions a la Pobla, i el tren que surt a les 19:46h de la Pobla direcció Lleida.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació