Dissabte, 20 d'abril de 2024
coronavirus: vacunació

Els usuaris de les residències del Pallars ja han rebut la tercera dosi de la vacuna

En el conjunt de l’Alt Pirineu s’han administrat 600 dosis entre els usuaris de 14 residències que fa més de sis mesos ja havien rebut la pauta de completa

Redacció La Pobla de Segur | 28 de setembre de 2021 a les 09:16
Un usuari de la residència de la Pobla rebent la tercera dosi | Salut
Els usuaris de les 14 residències de la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, per tant de totes les residències pallareses, ja han rebut la dosi addicional de la vacuna contra la Covid-19. En una setmana s’han administrat un total de 600 vacunes entre aquells residents que fa més de sis mesos que havien rebut la segona dosi.

L’objectiu principal de l’administració d’aquesta dosi de reforç és protegir les persones més vulnerables de patir les malalties greus i complicacions que comporta la infecció per la Covid. Per al gerent territorial de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, Felip Benavent, “la importància de la vacunació es cabdal i s’ha demostrat en aspectes com ara que la cinquena onada, amb els usuaris ja vacunats amb pauta completa, ha estat molt menys dramàtica que la primera”.

Una de les primeres persones en vacunar-se a la residència Verge de Ribera de la Pobla de Segur ha estat Leocàdia Peña, que ja es va convertir en la primera persona vacunada al Pallars i a la demarcació de Lleida, el 27 de desembre de 2020 i la primera en rebre la segona dosi a tot Catalunya. Peña, originària de Cerbi, a les Valls d’Àneu, es va mostrar “molt contenta” perquè espera que “ajudi a acabar d’eliminar” la pandèmia.
 

Leocadia Peña rebent la tercera dosi Foto: Salut

 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació