Dissabte, 20 d'abril de 2024
fotografia

Una fotografia «arquitectònica» guanya el 17è concurs «Indrets de la Vall Fosca»

És obra de l'arquitecte Alfons Ollé, que suma 92 premis en concursos de fotografia

Redacció La Torre de Capdella | 22 de setembre de 2021 a les 11:54
La fotografia guanyadora porta per títol «Fora de lloc» | Alfons Ollé
El passat dissabte es van fer públics els noms de les persones guanyadores del Concurs de Fotografia Indrets de la Vall Fosca, on aquest any es van preseleccionar un total de 74 fotografies. L'acte va tenir lloc al Museu Hidroelèctric de Capdella i va comptar amb la presència de Postureig Lleida, que va explicar la seva tasca de suport i difusió del lleidatà i els territoris de l'oest.

El concurs inclou quatre categories: paisatges o indrets de la Vall Fosca; treballs, feines, o activitats que s’hi desenvolupen; pobles o elements del seu patrimoni, i finalment fauna salvatge autòctona de la vall. La millor fotografia de cada categoria ha rebut un premi de 250 euros.

Enguany, la millor fotografia del concurs, que rep un premi especial de 500 euros i un trofeu únic dissenyat per Andrea Vives, ha estat per Alfons Ollé, un arquitecte que durant tota la seva trajectòria vital ha sumat 92 premis en concursos de fotografia. L'any que ve, Ollé no podrà participar de nou en el concurs, ja que haurà de formar part del jurat.

El jurat d'enguany estava format per tres experts en fotografia vinculats al territori, com Ferran Grau, Josep Amorós i Francesc Farrús; un representant de la comissió de cultura, un de l'Ajuntament de la Torre de Capdella, i el guanyador del premi de l'edició anterior, que enguany era Jordi Peró.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació