Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

Tremp i Rialp s'enfrontaran en les semifinals de la Copa Pirineus de futbol

L'anada i tornada es disputaran el 5 i el 12 de setembre al camp de futbol de Rialp

Tomàs Garcia Espot 24 d'agost de 2021 a les 11:42
Trofeu de la Copa Pirineus | FCF
El CF Tremp i el FC Rialp es veuran les cares en les semifinals de la 4a edició de la Copa Pirineus de futbol. El torneig permetrà que els dos equips pallaresos, l'un a Tercera i l'altre a Quarta Catalana, es retrobin al terreny de joc després de dues temporades. El partit d'anada es disputarà el 5 de setembre i la tornada el dia 12, tots dos partits al camp de futbol de Rialp.

En l'altra ronda de la Copa Pirineus s'enfrontaran el Coll de Nargó i l'Organyà, equip que actualment milita a Segona Catalana. Els equips que aconsegueixin arribar a la final lluitaran per la copa el dia 18 de setembre, just després que els altres dos semifinalistes juguin pel tercer i quart lloc.

Tremp: projecte ambiciós


Aquesta temporada el futbol a Tremp està immers en un projecte ambiciós. El CF Tremp i l'Escola de Futbol han unit forces per potenciar aquest esport a nivell competitiu. Els dos clubs han fet una crida als jugadors majors d'edat i amb ganes de jugar cada cap de setmana. Així, a banda de jugar a Tercera Catalana, Tremp també tindrà un equip jugant a la quarta categoria i un altre de veterans.

Una iniciativa, que segons fonts del club trempolí, ja ha reunit uns 50 jugadors i està a prop d'exhaurir les places disponibles. Sense dubte, enguany el camp del Pedrasanta viurà un ambient futbolístic gairebé inèdit fins ara, amb partits cada cap de setmana, tant dels clubs de Tremp com del CF Pobla, que encara no disposa de terreny de joc propi.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació