Dijous, 18 d'abril de 2024
femap

El FeMAP encara l'última setmana amb dos concerts al Pallars

Els recitals tindran lloc a Beranui i Castell de Mur

Redacció 17 d'agost de 2021 a les 11:56
Serendipia Ensemble actuarà a l'església de Sant Joan Evangelista de Beranui | FeMAP
La 10a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) arriba a la seva última setmana amb sis concerts programats, dos dels quals al Pallars Jussà. Dijous serà el torn del poble de Beranui, al municipi de la Torre de Capdella, de la mà de Serendipia Ensemble. El conjunt interpretarà Petita tempesta: La miniaturització de la creació de l'Univers (20h), un programa basat en The Tempest de William Shakespeare.

El grup, format per un duo de flautes de bec acompanyat de percussió històrica, ens transporta a una altra època. L'Ensemble ho interpreta tot sense partitura i amb onze tipus de flautes diferents, timbales barroques, tambors de batalla renaixentistes i panderetes, entre d’altres.

Pel que fa a dissabte, Castell de Mur acollirà el concert La lyre d'Apollon (19h), del grup Ensemble Contrastes. Es tracta d'un programa que pretén homenatjar al compositor francès Jacques Morel, centrant-se en la seva obra per a viola de gamba i baix continu. S'hi incorporen a més obres d'altres autors contemporanis que encara avui són referents en el repertori d'aquest instrument, amb menció destacada per a Marin Marais, el seu gran professor i mentor.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació