16 d'abril de 2024
tren de la pobla

​Servei d'autobús substitutori entre Balaguer i la Pobla fins divendres

Les tasques de manteniment en una de les unitats de tren obliguen FGC a prendre aquesta mesura

Redacció La Pobla de Segur | 17 d'agost de 2021 a les 08:42
Un comboi aturat a l’estació de la Pobla de Segur | Jordi Ubach
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ofereix aquesta setmana, fins el divendres, un servei d’autobús substitutori entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur per les tasques de manteniment que ha d’efectuar en una de les unitats de tren. Els horaris del servei substitutori per carretera seran els mateixos que ja s’efectuen amb el servei ferroviari.

El bus s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant això, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya s’aturarà sota demanda. Per a sol·licitar-ho cal trucar al telèfon 973445503 o fer-ho mitjançant els intèrfons de les estacions.

Entre Lleida i Balaguer el servei de trens serà l’habitual a excepció de les següents circulacions, que es realitzaran amb autobús: des del dilluns 16 al dijous 19 d’agost, el tren que surt a les 5:14h de Lleida amb destinació la Pobla de Segur i el tren que surt a les 19:46h de la Pobla de Segur amb destinació Lleida; i el divendres 20 d’agost, el tren que surt a les 5:14h de Lleida amb destinació la Pobla de Segur i el tren que surt a les 21:46h de la Pobla de Segur amb destinació Lleida.

 

Altres notícies que et poden interessar





 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació