Dissabte, 20 d'abril de 2024
música

Itaca Band, grup estrella de la Festa Major de Talarn

El concert del dia 21 serà gratuït i el primer que el conjunt de Montcada realitza enguany al Pallars

Redacció Talarn | 11 d'agost de 2021 a les 10:12
Itaca Band, en una actuació | Itaca Band
El proper 21 d'agost el grup català Itaca Band actuarà a Talarn dins del marc de la festa major. La formació nascuda l'any 2006 a Montcada i Reixac actuarà per primer cop al Pallars aquest any per presentar el seu nou disc, titulat La lengua de los pájaros. Entre els seus èxits més destacats, però, hi ha l'àlbum Temerario, de l'any 2015, que els va consolidar com una de les bandes d'ska més influents del moment.

L'Ajuntament de Talarn destaca que la gratuïtat del concert donarà un caire festiu i popular als diferents actes de la festa major, tot i que caldrà respectar les mesures contra la Covid-19. El concert tindrà lloc a la pista poliesportiva i tindrà un aforament limitat per tal de garantir les distàncies seguretat. Per altra banda, les entrades s'hauran de reservar a partir del divendres 13 a les 17h a través del lloc web d'Entrapolis.

Des de fa uns anys, Talarn s'ha convertit en un municipi de referència de la música en directe de qualitat gràcies al festival Talarn Music Experience. En paraules del seu alcalde, Àlex Garcia, l'ajuntament pretén "seguir l'estela del festival" amb la contractació d'un dels grups amb més renom del circuit musical català.

L’any 2017, Itaca Band havia d’actuar en el marc de la Festa Major de Tremp com a cap de cartell, un concert que es va suspendre per “qüestions internes” només quatre dies abans de la data.

 Reserva la teva entrada al concert d’Itaca Band


Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació