Dimecres, 24 d'abril de 2024
Música

​Manel estrena aquest dissabte la «catedral de fusta» de Rialp

El grup actuarà al Pallars per primera vegada i sortegem entrades entre els nostres lectors i subscriptors

Redacció 3 d'agost de 2021 a les 12:28
Manel, en una entrevista a NacióDigital | Adrià Costa
Manel actuarà aquest dissabte per primera vegada al Pallars. Ho farà per estrenar com a espai de concerts la denominada “catedral de fusta” de Rialp, una gran nau de l'empresa Fustes Sebastia, pionera i líder en la construcció de cases de fusta.

Manel és el cap de cartell indiscutible del Festival de Música Vila de Rialp, amb concerts programats fins al 26 de setembre. Actuarà aquest dissabte 7 d'agost a partir de les 22.00 amb algunes entrades encara a la venda amb un preu de 30 euros.

La pandèmia va estroncar la gira de presentació de Per la bona gent. El grup barceloní la va reprendre a mitjans de 2020 i va aprofitar per rematar tres cançons inèdites incloses a L’amant malalta, una nova mostra que continuen sent un referent absolut de l'escena catalana.

Sorteig de dues entrades dobles


A més, hi ha l'oportunitat d'aconseguir entrades gratuïtes. Concretament, sortegem entre tots els nostres lectors una entrada doble participant en un sorteig a l'Instagram de Pallars Digital. Hi ha temps fins aquest divendres al migdia.
 

A més, hi ha una segona entrada doble exclusiva per als subscriptors i subscriptores de Pallars Digital. En aquest cas ja s'ha realitzat els sorteig i el guanyador és Josep Maria C. Felicitats i gràcies per donar suport al projecte de Pallars Digital.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Cultura
Participació