Divendres, 19 d'abril de 2024
Coronavirus

Cases creu que el toc de queda a Tremp no serà efectiu i que s'hauria d'aplicar a tota la comarca

L'alcaldessa de Tremp ha lamentat que els nuclis trempolins amb poca població també hagin de complir amb la mesura

Redacció Tremp | 15 de juliol de 2021 a les 14:46
Dos persones caminen per un passeig a Tremp | Jordi Ubach
L'alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, ha valorat de forma positiva l'aplicació del toc de queda al municipi perquè creu que s'havien de prendre mesures excepcionals davant l'augment de casos de Covid-19 de les últimes setmanes. No obstant això, considera que aquest confinament nocturn queda curt i que s'hauria d'aplicar comarcalment.


L’alcaldessa ho ha argumentat posant per exemple que els joves de Tremp només s'hauran de desplaçar al municipi veí de Talarn, on no hi haurà toc de queda i que no disposa de policia municipal, per evitar aglomeracions. Cases ha recordat que el toc de queda serà municipal i, per tant, d’obligada aplicació als 29 nuclis agregats del municipi.

En aquest sentit, l'alcaldessa ha lamentat que nuclis amb poca població com Palau de Noguera, Suterranya, Santa Engràcia, Sapeira o Claret, tots ells amb menys de 75 habitants, també hagin de complir amb el toc de queda. Maria Pilar Cases s'ha mostrat pessimista i diu que "les concentracions hi continuaran sent" si el toc de queda només s'aplica al municipi de Tremp. Per aquest motiu, s'ha mostrat partidària d'un toc de queda comarcal.

Des de l'Ajuntament de Tremp, la policia municipal vetllarà aquest dissabte per fer complir la mesura si ja és efectiva i confia en la responsabilitat dels joves per reduir els contagis.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació