Divendres, 19 d'abril de 2024
talarn music experience

Clara Peya clou un Talarn Music Experience 2021 que atrau prop de 1.000 persones

La pianista empordanesa va reunir ahir a Lo Quiosc uns 200 assistents en la tercera i última actuació programada

Jordi Ubach Llorens Lo Quiosc, Talarn | 12 de juliol de 2021 a les 11:22
Clara Peya al Talarn Music Experience 2021 | Jordi Ubach
La pianista, compositora i intèrpret catalana Clara Peya ha posat aquest diumenge el punt final al Talarn Music Experience 2021 presentant el seu darrer treball Perifèria. L’artista ha reunit unes 200 persones a Lo Quiosc, que han pogut presenciar sota un cel amenaçador la delicada i virtuosa actuació de la pianista empordanesa.

Acompanyada per Enric Verdaguer a la veu, Vic Moliner al baix elèctric i electrònica, i Didak Fernández a la bateria i l’electrònica, Clara Peya ha deixat mostres del seu talent proposant un viatge a les fronteres del so a través d’un estil pop amb electrònica minimalista, abans que la tempesta finalment hagi acabat descarregant sobre Lo Quiosc i hagi obligat els assistents a córrer per no acabar remullats. 

Abans de Clara Peya, Maika Makovski el divendres i Els Pets el dissabte ja van deixar mostres del seu talent al festival pallarès, que enguany ha arribat a la seva 5a edició en un context de pandèmia que ha obligat a canviar el format i que ha permès descobrir "un nou espai i una nova dimensió”, segons la directora del festival, Cristina Torres. L’equip de Lo Quiosc ha mostrat una excel·lent organització i un tracte exquisit cap al públic en aquest nou format adaptat a la Covid-19.


Una edició “molt exitosa"


En total, en tres dies han passat pel festival prop de 1.000 persones, un 75% de l’aforament. Unes xifres positives segons l’organització, que ha qualificat aquesta edició com a “molt exitosa”. En declaracions a Pallars Digital, Cristina Torres ha destacat la diversitat musical de les tres propostes d'enguany, així com la resposta i la complicitat del públic.

La directora del certamen ha remarcat també que fins a Lo Quiosc hi ha arribat gent de tots els racons de Catalunya, un fet que “reafirma la proposta del festival com un espai de reivindicació cultural i territorial”. Torres ha agraït la tasca de col·laboradors i patrocinadors i ha assegurat que tanquen el festival “encoratjats per començar a treballar en l’edició de l’any que ve”.


Pallars Digital, mitjà oficial del festival


Al llarg dels darrers quatre anys, el Talarn Music Experience ha programat més de 50 concerts on hi han passat unes 4.250 persones. Unes xifres que consoliden el festival com una de les propostes culturals més atractives del territori i que ha comptat, un any més, amb el suport del diari Pallars Digital, que n'és el mitjà oficial.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació