16 d'abril de 2024
COMERÇ LOCAL

​Assessoraments al Jussà per enfortir el comerç de proximitat

L’Ajuntament de Tremp ofereix una formació personalitzada als establiments comercials i de serveis dels municipis de la comarca

Redacció 5 de juliol de 2021 a les 12:13
Aparador de la botiga ‘El Bosc’ de la Pobla de Segur | Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp, des del projecte de dinamització comercial #FemPallars, organitza un programa d’assessoraments individuals adreçats a petites empreses de comerç i serveis de la comarca. Es tracta d’una proposta d’acompanyament i formativa que sorgeix dels resultats de l’enquesta de consum que es va fer al sector públic, i també per donar resposta a alguns dels indicadors que han sortit a l’enquesta al comerç per avaluar l’impacte de la crisi de la Covid-19.

Els assessoraments versaran sobre àmbits com la imatge del punt de venda, el mix comercial, la comunicació, la fidelització de la clientela o la transformació digital. En total, el programa ofereix 30 assessoraments per als establiments comercials i de serveis de tota la comarca del Pallars Jussà. Les empreses interessades s’hi podran acollir de forma gratuïta a través d’una inscripció obligatòria. En cas que hi hagi major demanada, s’assignaran les 30 places per rigorós ordre d’inscripció.

Aquesta acció està finançada pel programa Treball a les 7 comarques del Servei d’Ocupació de Catalunya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació