Dissabte, 20 d'abril de 2024
turisme

Nova campanya turística del Pallars als trens de l’àrea metropolitana de Barcelona

S’han vinilat dos vagons de dos línies metropolitanes de Ferrocarrils de la Generalitat

Redacció 28 de juny de 2021 a les 11:28
Imatge del tren vinilat amb la campanya del Pallars Sobirà | FGC
Coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu a les estacions de muntanya, trens turístics i el Parc Astronòmic del Montsec, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha donat també el tret de sortida a la campanya de promoció de les diverses destinacions turístiques on té presència, en el marc de l'acció de suport que anualment fa FGC en col·laboració amb els consells comarcals.

La campanya es divideix en tres blocs temàtics: estacions de muntanya, trens turístics i el Parc Astronòmic del Montsec, per tant, el Pallars hi torna a ser present, seguint la línia de l'any passat. Així, s'ha vinilat l’exterior d’un vagó de cada línia metropolitana de tren d’FGC. Es tracta del vagó d’un tren de la línia Barcelona-Vallés i un altre de la línia Llobregat-Anoia, que ja estan circulant des de fa una setmana i que estaran actius durant tot l’estiu. 

A cadascun dels vagons s’hi ha instal·lat una campanya exterior molt visual i captivadora amb imatges molt properes a la natura, a les activitats a l'aire lliure, a la cultura i obert al gran ventall de possibilitats. L'objectiu de la campanya es convidar els veïns de l'àrea metropolitana de Barcelona a obrir les seves portes cap a la gran diversitat del Pallars. Els lemes pallaresos són El Pallars Jussà, l’escapada ideal i Pallars Sobirà, puja!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació