Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

La franja de 35 a 39 anys ja pot demanar hora per vacunar-se

Les cites es poden demanar a la pàgina web del Departament de Salut

Albert Vilanova 17 de juny de 2021 a les 12:52
Una dona rebent la vacuna contra la Covid-19 | Salut
El Departament de Salut ja ha obert el calendari de cites per a la vacunació de la franja d'edat d'entre 35 i 39 anys, només una setmana després que s’obrís la franja d'entre 40 i 44 anys. Les cites es poden demanar a la pàgina web del Departament de Salut.

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha anunciat aquest dijous en roda de premsa que "en les pròximes hores" arrencarà la vacunació d'aquest col·lectiu. La Comissió de Salut Pública va aprovar aquesta setmana que es pugui solapar la vacunació contra la Covid-19 dels grups d'edat que queden per vacunar, els de 30-39, 20-29 i 12-19.

Argumenta que atesa la major disponibilitat de vacunes en les pròximes setmanes, la situació epidemiològica actual i per una qüestió organitzativa ara que s'entra en el període estival, es podrà anar solapant la vacunació dels diferents grups mantenint l'ordre d'edat descendent.

Quina vacuna em posaran?


Des d’aquesta setmana, Salut permet escollir als usuaris quina vacuna rebran de les quatre aprovades a Europa -Pfizer, Moderna, Janssen i AstraZeneca-. D'aquesta manera, quan es demana hora es descobreix quina vacuna es rebrà en el mateix missatge de confirmació. Però un cop vista quina vacuna s’administra, es pot anul·lar l'hora tants cops com es vulgui i tornar-ne a demanar en altres centres de vacunació i canviant els dies fins que es trobi la vacuna desitjada.


Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació