Dimecres, 24 d'abril de 2024
turisme

El Pallars presenta la seva oferta de turisme natural i sostenible al «B-Travel» de Barcelona

El saló turístic de referència a Catalunya s’ha celebrat aquest passat cap de setmana al recinte firal de Montjuïc

Redacció 14 de juny de 2021 a les 10:28
Imatge de la fira, el passat divendres | Diputació de Lleida
Les comarques pallareses han participat aquest cap de setmana al saló B-Travel, que ha tingut lloc al recinte firal de Montjuïc de Fira de Barcelona, per donar a conèixer a un públic de proximitat l'àmplia oferta de turisme de natura, cultura i actiu del Pallars, fonamentada cada cop més en criteris de qualitat i sostenibilitat.

Ho han fet a l'espai Ara Lleida del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, dins l’estand de Catalunya de l'Agència Catalana de Turisme. Hi ha estat present l'oferta turística del Pirineu de Lleida dels consells comarcals de l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i el Solsonès, i de l'espai Terres de Lleida, amb l'oferta dels consells comarcals de Ponent. 

L'espai Ara Lleida s'articula al voltant dels eixos bàsics del turisme lleidatà, amb una sèrie d'imatges de les principals publicacions temàtiques i generalistes editades pel Patronat, els consells comarcals i les oficines de turisme de la demarcació, acompanyades de sengles codis QR que permeten als visitants descarregar-les i consultar-les.

Així, hi han figurat les publicacions temàtiques de cultura, gastronomia, turisme familiar, turisme actiu i esports d'aventura, cicloturisme, moturisme, escalada i senderisme i les rutes de Perseguits i salvats, a més de la revista Ara Lleida i el catàleg de destinació.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació