Divendres, 19 d'abril de 2024
incendi

Evacuades dos persones amb mobilitat reduïda en l’incendi d’una casa a Montardit de Baix

Les flames han afectat especialment un dels dos habitatges de l'edifici i no s’han hagut de lamentar ferits gràcies a la ràpida intervenció de Bombers i Mossos

Jordi Ubach Llorens 28 de maig de 2021 a les 10:58
Els Bombers durant la seva intervenció en l’incendi a Montardit de Baix | Bombers
Els Bombers de la Generalitat han extingit aquest dijous un incendi en una casa formada per dos habitatges adossats a Montardit de Baix, al terme municipal de Sort. L’avís s’ha rebut a les 12:27h i les flames han afectat especialment un dels dos habitatges, on ha cremat totalment la planta superior, així com gran part del llosat i del carener de l’edifici. La resta de plantes han quedat parcialment afectades. El segon habitatge gairebé no ha quedat afectat per les flames, però sí pel fum.

Els Bombers han destinat fins a 12 dotacions per apagar un incendi que no ha provocat ferits però que ha obligat a evacuar dos persones amb mobilitat reduïda, una per cada habitatge, que han sortit il·leses i que han estat ateses in situ pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Una d’elles, segons han informat els Bombers, es trobava al llit en el moment de l’incendi, i ha estat rescatada pels Mossos d’Esquadra. L’altra persona, que es trobava a l’habitatge més afectat, ha estat evacuada pels Bombers. En tots dos casos, la ràpida intervenció dels efectius policials i d'emergències han evitat mals majors.
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació