Dissabte, 20 d'abril de 2024
escoles: balanç setmanal

El Pallars, sense classes confinades per primer cop des de l’inici de curs

A tots els centres educatius pallaresos hi ha només dos persones aïllades, una de l’Institut de Tremp i l’altra de l’Escola la Closa d’Esterri d’Àneu

Redacció 25 de maig de 2021 a les 10:43
Entrada d’un alumne en una escola catalana | Arxiu
La situació a les aules ha millorat substancialment al Pallars, que actualment no té cap grup escolar confinat i compta només amb dos persones en aïllament domiciliari, una situació que no es produïa des de les primeres setmanes de curs. Segons es desprèn de les dades que ofereix el Departament d’Educació, la situació ha disminuït notablement respecte la setmana passada, quan hi havia quatre classes confinades i 90 persones en aïllament. Els dos centres amb confinats són l’Institut de Tremp i l’Escola la Closa d’Esterri d’Àneu, amb una persona cadascun. 

En el conjunt de Catalunya, segons Educació, son 399 les aules que estan confinades a causa de l'aparició d'algun cas de Covid-19. Això suposa que hi hagi 9.536 persones en aïllament domiciliari a causa d'aquests positius. Des del setembre s'han detectat ja 81.526 positius als centres educatius catalans.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació