Divendres, 19 d'abril de 2024

El CF Tremp s'endú la victòria en un derbi pallarès descafeïnat (0-1)

Un gol d'Ibai de penal a l'últim minut va sentenciar un matx molt igualat, marcat per la greu lesió del poblatà Josep Molleví

Tomàs Garcia Espot 17 de maig de 2021 a les 10:01
El capità del Pobla, Josep Molleví, estès a terra després de patir una greu lesió | Tomàs G. Espot
El CF Tremp s'ha endut aquest diumenge el clàssic pallarès d'aquest any, marcat per la pandèmia i pel retorn de la competició dictat per la Federació Catalana de Futbol. Per aquest motiu, a l'inici de partit els jugadors d'ambdós clubs es van asseure al mig del camp en senyal de protesta. El matx, molt igualat durant els 90 minuts, va començar amb un penal fallat pel Pobla amb una gran aturada de Roger Farré.

A la segona meitat es va produir la nota tràgica de la jornada. El capità del Pobla, Josep Molleví, va patir una greu lesió, fracturant-se l'húmer i un dit de la mà. A causa d'aquest fet, el partit es va aturar durant uns vint minuts. A la represa, els poblatans, molt afectats per la baixa de Molleví, es van tancar mentre que el Tremp va llençar-se en atac. A l'últim minut, un penal a favor dels trempolins anotat per Ibai va sentenciar un derbi descafeïnat i que, malauradament, no serà massa ben recordat.

El Guaja Aventuras suma la primera derrota

En futbol sala, el Guaja Aventuras CFS Tremp va jugar dos partits aquest cap de setmana. Dissabte, els trempolins van guanyar al Pardinyes B per 4 a 2, amb dos gols d'Eze, de Julià Rossell i d'Alberto. Diumenge, però, la cosa va anar diferent, ja que els locals van encaixar una dura derrota contra el Calaf 2019 (5 a 10). Un resultat enganyós, però, ja que al descans el marcador era d'empat a 5. A la represa, els visitants van bombardejar als de Tremp, que encaixen d’aquesta manera la primera derrota de la temporada.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Divisió, grup 9