Dissabte, 20 d'abril de 2024
pirineus-barcelona 2030

La CUP insisteix en demanar transparència al Govern en relació a la candidatura dels Jocs d'Hivern

A través del diputat Pau Juvillà, els cupaires sol·liciten per escrit quin és el llistat de treballs fets fins ara en relació al projecte olímpic

Redacció 14 de maig de 2021 a les 08:27
Pau Juvillà, en un acte durant la campanya de la CUP | ACN
La CUP ha insistit en demanar transparència al Govern de la Generalitat en relació a la candidatura Pirineus-Barcelona per als Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern del 2030. Ho ha fet a través del diputat al Parlament de Catalunya Pau Juvillà, que ha registrat una pregunta al Departament de Presidència en la qual demana quin és el llistat de treballs fets fins ara en relació al projecte olímpic.

Tal com hem explicat a Pallars Digital, la setmana passada el Govern va entregar un llistat al president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, de mans de la consellera de la Presidència en funcions, Meritxell Budó. Durant la trobada, que va tenir lloc el passat dia 6, Budó i Blanco es van emplaçar a continuar treballant per poder formalitzar el projecte davant el Comitè Olímpic Internacional. Els cupaires sol·liciten una resposta per escrit a aquesta qüestió. 
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació