Dimecres, 24 d'abril de 2024

Nova jornada negra de futbol amb derrotes del Tremp (2-3) i del Pobla (2-6 i 5-0)

En bàsquet, el Tremp cau de nou contra el CENG Segrevest Artesa (64-68) i en futbol sala el Tremp es manté imbatut guanyant al Tàrrega (2-3)

Tomàs Garcia Espot 10 de maig de 2021 a les 10:05
La derrota del Tremp va estar marcada per una polèmica actuació arbitral | Tomàs G. Espot
Els equips de futbol pallaresos han tornat a viure una jornada negra. El CF Tremp va caure divendres contra el Puigvertenc en un partit marcat per les polèmiques arbitrals. Als primers minuts de joc, el col·legiat va assenyalar un penal inexistent per als visitants, que es van avançar en el marcador. El Tremp va aconseguir capgirar el matx amb gols de Jordi Torra i Jonatan, però als últims minuts, els de Puigverd van remuntar amb dos jugades a pilota aturada. El partit va acabar amb una nova polèmica després que l'àrbitre anul·lés el gol de l'empat del Tremp per fora de joc, fet que va provocar una tangana entre els dos equips.

Per la seva banda, el CF Pobla no aixeca cap i ja encadena quatre derrotes consecutives. Els poblatans han jugat de nou dos vegades en una setmana. Dijous van caure a casa contra el líder, l'Artesa de Lleida, per 2 a 6, amb només onze jugadors disponibles. Diumenge, el calvari va continuar i els blanc-i-vermells van caure de nou, en aquest cas per 5 a 0 contra l'Alguaire. Amb aquests resultats, el Tremp és vuitè i el Pobla novè, tots dos amb deu punts.

El CB Tremp torna a caure contra l'Artesa

En bàsquet, el Fa uns anys... CB Tremp va caure de nou contra el CENG Segrevest Artesa de Segre (64-68). Els trempolins va anar per davant en el marcador durant bona part del partit, fent valer els 20 punts anotats per Ruben. A l'últim quart, però, els visitants van aconseguir remuntar el matx signant un parcial de 0 a 17 i sentenciant la tercera derrota del Tremp aquesta temporada.

El Guaja Aventuras guanya i continua imbatut

Qui encara no coneix la derrota és el CFS Tremp, que dissabte va firmar la tercera victòria contra el Tàrrega (2-3). Els trempolins van sobreposar-se al gol inicial dels locals per mitjà de dos dianes d'Erik Tena, màxim golejador de la competició, i d'Eric Abella. Amb aquest resultat, l'equip es quart a la classificació amb deu punts i un partit menys que els seus rivals.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 11A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Divisió, grup 9