Divendres, 19 d'abril de 2024
turisme

El Tren dels Llacs tornarà a circular a partir del 8 de maig un cop aixecat el confinament comarcal

El servei es va posar en funcionament el passat dia 3 però es va haver d'aturar per les restriccions de mobilitat

Redacció 28 d'abril de 2021 a les 10:03
Imatge del tren històric abans de sortir de l’estació de Lleida | ACN
El Tren dels Llacs tornarà a circular a partir del 8 de maig, un cop el Govern ha aixecat el confinament perimetral comarcal i es permeten els desplaçaments per tot el territori català. Aquest tren turístic va iniciar la temporada el 3 d’abril i, després d’aquest primer trajecte, la va haver de suspendre a causa de les mesures de restricció de la mobilitat a causa de la Covid-19.

Ara, un cop aixecades aquestes restriccions, el Tren dels Llacs recupera la seva programació i el pròxim recorregut previst és el 8 de maig, ja que aquest dissabte, dia 1, és festiu. El tren històric circularà tots els dissabtes fins al 17 de juliol i des del 21 d’agost fins al 30 d’octubre, excepte festius; mentre que el tren convencional ho farà els dies 24 i 31 de juliol i 7 i 14 d’agost.

Per garantir la disponibilitat de seient, aquesta temporada s’ha estrenat un nou lloc web que incorpora el servei de venda anticipada de bitllets. D’aquesta manera, les persones usuàries es poden assegurar la disponibilitat del trajecte el dia que desitgen realitzar la seva visita. A més, el Tren dels Llacs adopta totes les mesures sanitàries i els protocols necessaris per garantir la seguretat durant el trajecte i cal dur mascareta durant tot el viatge.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació