Dijous, 25 d'abril de 2024
trànsit

Els Bombers rescaten un home a punt de caure pel barranc amb el vehicle a Castell de Mur

La víctima, que va resultar ferida greu, va sortir de la via, va donar diverses voltes de campana i va quedar al marge de la carretera

Redacció 1 d'abril de 2021 a les 19:18
El vehicle va estar a punt de caure per un fort pendent | Bombers
Aparatós rescat el que van realitzar ahir dimecres els Bombers de la Generalitat en un camí del terme municipal de Castell de Mur. Un home es va accidentar mentre conduïa el seu totterreny, va sortir de la via per causes desconegudes i va donar diverses voltes de campana. El vehicle va quedar aturat al marge del camí i amb perill de caure per un fort desnivell.

Els Bombers van rebre l’avís a les 18:33h i van destinar pel rescat un helicòpter amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i dos dotacions terrestres. També hi van assistir dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els Bombers van extreure l'ocupant de l’interior del vehicle i posteriorment el van evacuar en helicòpter a l'Hospital del Pallars de Tremp amb contusions múltiples i en estat greu.
   
Pràcticament a la mateixa hora, a les 18.43h d’ahir dimecres, un motorista i el seu acompanyant també van resultar ferits al caure amb la moto a la carretera LV-5022, a Conca de Dalt. Un dels accidentats va acabar caient per un desnivell. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació