Divendres, 19 d'abril de 2024
ASSESSORAMENT

​Alba Jussà estrena un Punt d'Assessorament Jurídic adreçat a persones vulnerables

Aquest servei ja ha atès a 20 persones des del mes de gener

Redacció 23 de març de 2021 a les 09:47
Dos persones al Punt d'Assessorament Jurídic que ha obert Alba Jussà | Alba Jussà
La cooperativa Alba Jussà ha estrenat un Punt d'Assessorament Jurídic, un servei adreçat a persones residents al Pallars Jussà en situació de vulnerabilitat, independentment de la seva situació administrativa. Es tracta d'un punt d'assessorament, orientació i alfabetització jurídica en matèries com dret civil, penal, administratiu, laboral, estrangeria i protecció internacional entre d'altres.

Des d’aquest punt, s'ofereix a les persones que ho requereixin una atenció personalitzada que vol garantir la igualtat de drets i l'accés a la informació jurídica bàsica, així com a un assessorament prejudicial. A més, aquest servei informa sobre els recursos del territori i vetlla pel treball en xarxa amb els agents privats i públics. 

Hi ha dos punts d'atenció setmanals. Els dijous, de 17h a 20h, a l'Espai Enrique Vicente de Tremp, seu d'Alba Jussà, i els divendres, de 10h a 13h, a l'Ajuntament de la Pobla de Segur. Tota aquella persona que estigui interessada en concertar una cita prèvia, cal que es posi en contacte de manera telefònica o bé per e-mail a assessoramentjuridic@aalba.cat. Segons l’entitat, des del mes de gener ja s'han atès una vintena de persones.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació