Dimarts, 23 d'abril de 2024
coronavirus

Sort tanca els equipaments municipals per l'augment de contagis de Covid-19

El consistori també suspèn les activitats extraescolars presencials i fa una crida a la responsabilitat ciutadana

Jordi Ubach Llorens 22 de març de 2021 a les 10:48
L’Ajuntament de Sort ha decidit tancar almenys durant set dies els equipaments municipals i suspendre les activitats extraescolars de forma presencial com a mesura preventiva per poder fer front al rebrot de Covid-19 al municipi. Així mateix, també es tancaran els parcs infantils i alguns serveis municipals es poden veure afectats per les mesures preventives adoptades per l’alcaldia, que han estat anunciades aquest dilluns a través d’un ban.
 
En els últims set dies s’han detectat nou contagis de coronavirus al municipi, i la velocitat de propagació, que mesura l’índex Rt, és d’1,38. Unes xifres que han provocat que el risc de rebrot sigui actualment molt alt, de 1.028 punts. A més, a l'Escola Àngel Serafí Casanovas hi ha 40 alumnes i dos docents confinats. Per tot plegat, el consistori fa una crida a la responsabilitat ciutadana i demana a tothom l'estricte compliment de les quarantenes, tal i com determina el Departament de Salut.

Fa una setmana, l’Ajuntament de Tremp també va ordenar el tancament dels equipaments municipals. Sort i Tremp, però, no són els únics municipis pallaresos que han registrat un important increment de contagis els últims dies. Darrerament també se n’ha detectat a la Pobla de Segur, on el consistori ha demanat al veïnat extremar les precaucions.



Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació