Dijous, 25 d'abril de 2024
Dis la teva!

Fins els nassos de normatives que no tenen cap consideració envers el nostre territori

Article d'opinió de Xavier Ripoll, veí de d’Arcalís jubilat i lector del diari

Redacció 17 de març de 2021 a les 12:07
Senyor director,

Em dic Xavier Ripoll, estic jubilat i visc en un petit poble de Soriguera, Arcalís, al Pallars Sobirà. No tinc cotxe i visc sol, per lo tant, legalment no puc baixar a veure el meu fill que viu a Barcelona i sí que poden puiar ordes de sinyors/ores de segona residència sense portar la màscara legal (això va passar a l'estiu, festes de Nadal i pont de la Constitució).

Demà presentaré denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sort contra la consellera de Salut, senyora Alba Vergés, i el conseller d’Interior, senyor Miquel Sàmper, per vulneració dels meus drets fonamentals en la Unió Europea. Els articles 1, 2, 3 (1), 6, 7, 35 i 45 fan tots referència a la dignitat humana, protecció de la salut, llibertat de circulació i a la integritat física i psíquica. Espero poder tramitar la denúncia a la comissaria de Mossos de Sort i no que hagi que baixar als jutjats de Tremp.

Estic fins els nassos que uns sinyors/ores amb "diversitat funcional” des dels seus despatxos a Barcelona segueixin dictant normatives sense cap tipus de consideració envers el nostre territori.

Xavier Ripoll

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació