Divendres, 19 d'abril de 2024
tren de la pobla

El servei de trens entre Balaguer i la Pobla es realitzarà amb autobús entre el 6 i l'11 de març

Entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual

Redacció 3 de març de 2021 a les 11:15
El tren de la Pobla, aturat a Balaguer | Àlvar Llobet
El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a la línia Lleida-La Pobla en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur es realitzarà amb autobús entre els dies 6 i 11 de març. Aquesta interrupció del servei és com a conseqüència dels treballs programats de manteniment en una de les unitats de tren que ofereixen servei en aquesta línia.

Entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual, amb l’excepció d'algunes circulacions, que també es veuran substituïdes íntegrament per un servei d’autobús. En concret, el tren del dia 7 de març amb sortida de la Pobla de Segur de les 19h, i els trens del 8 a l’11 de març amb sortida de Lleida a les 5:25h i de la Pobla de Segur a les 19:46h.

L’horari de sortida de l’autobús substitutori serà l’habitual dels trens i s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya l’autobús s’aturarà sota demanda de les persones que viatgin en el tren, trucant al telèfon 973445503 o mitjançant els intèrfons de les estacions.

L’entrada en servei d’un tercer tren aquest any per donar servei a la línia farà possible que, en situacions com aquestes, es pugui garantir la continuïtat del servei en tren, ja que mentre un tren estigui immobilitzat, els altres dos podran oferir el servei habitual en tren a la línia.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació