Dissabte, 20 d'abril de 2024
agenda rural

L'Agenda Rural de Catalunya obre el termini de recollida d’aportacions de la ciutadania

Es tracta d'una eina creada el passat mes de setembre per tal d'identificar i afrontar els problemes als quals s'enfronta el món rural

Redacció 24 de febrer de 2021 a les 11:10
Un ramat d'ovelles pasturant entre els arbres en imatge d'arxiu | ACN
Aquesta setmana ha començat el període per aportar idees al voltant de l’Agenda Rural de Catalunya. Ho podran fer persones de manera individual o col·lectiva, associacions i entitats, entre altres. Per participar en el procés de recollida de propostes, que s’allargarà fins al 26 de març, es pot entrar clicant en aquest enllaç.


L’Agenda Rural és una eina creada el passat mes de setembre per tal d'identificar i afrontar els problemes als qual s'enfronta el món rural amb l'objectiu de garantir-hi un nivell de vida suficient per a què tothom hi pugui desenvolupar el seu projecte vital. Els reptes que planteja són la reconnexió de les necessitats i realitats del món rural i urbà, així com plantejar sistemes de governança que facilitin la transversalitat i que tinguin en compte les ruralitats del país. 

Un cop s’hagin recollit les propostes, es redactarà un text inicial que serà sotmès a un procés de participació que comptarà també amb diferents debats territorials. Tot plegat ha de donar pas a la redacció del document final de l’Agenda Rural de Catalunya. El grup de treball està format per l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), l’Associació de Micropobles de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis (ACM), i el Consell Assessor de Desenvolupament Sostenible (CADS).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació