Dissabte, 20 d'abril de 2024
incendi

Segon incendi de xemeneia en quatre dies a Esterri d'Àneu

Els Bombers extingeixen un foc que ha cremat part d'una xemeneia i ha afectat el llosat d’una casa de la rambla de la Generalitat

Jordi Ubach Llorens 22 de febrer de 2021 a les 10:02
Bombers treballant en l’incendi de xemeneia | Pili Cases
Els Bombers de la Generalitat han extingit aquest diumenge al matí un nou incendi de xemeneia a Esterri d’Àneu, el segon que es produeix a la població en només quatre dies. Segons han informat els Bombers, el foc ha cremat part de la xemeneia i ha afectat el llosat d'una casa de la rambla Generalitat d’Esterri d’Àneu.

L’avís es va rebre a les 9:50h. Fins el lloc s’hi van desplaçar cinc dotacions de Bombers, que van donar l’incendi per extingit a les 10:59h. Un cop van comprovar que les flames no van afectar el sostre de l’edifici, a les 12:30h es va donar el servei per finalitzat. Aquest és el segon incendi de xemeneia que es produeix a Esterri d’Àneu en només quatre dies, després que el passat dimecres a la nit se’n produís un de més virulent en un edifici del carrer Sebastià Ramonich.
 
En aquella ocasió, l’alcalde de la població, Pere Ticó, va deixar constància de la “problemàtica” que suposa per als veïns de la part alta del Pallars Sobirà el fet de no disposar d’un camió escala al parc d’Esterri d’Àneu. El més proper està a Sort, a uns 40 minuts de les Valls d’Àneu. El fet de disposar-ne un a Esterri permetria, segons l'alcalde, poder actuar més ràpidament. Veïns de la població han expressat a Pallars Digital sentir-se “desprotegits” pel dèficit d’efectius de bombers a la zona.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació