Dijous, 25 d'abril de 2024
contingut patrocinat

Resiliència, proximitat, oportunitats i sostenibilitat

Des de Pallars Actiu apostem pel Pallars i la seva economia: ho estem fent i volem continuar fent-ho

Redacció 30 de desembre de 2020 a les 10:49
L’any 2020 ha estat un any complicat a causa de la crisi de la Covid-19, però des de Pallars Actiu hem seguit treballant per apropar en tot moment a les empreses pallareses les ajudes d’actualitat, així com formacions i temes interessants per al nostre empresariat.

És important que el teixit empresarial segueixi actiu i és per aquest motiu que també durant aquestes festes us animem a comprar i consumir a les nostres comarques. Ajudem-nos, recolzem-nos, fem PROXIMITAT.

Tot i la pandèmia, hem seguit treballant en els dos projectes que tenim pendents de consolidar, els quals us volem explicar per a fer-vos-en partícips: són la Malteria Artesana i l’Equipament de carn de caça.
 

Durant la pandèmia vàrem realitzar una enquesta als empresaris per conèixer l’impacte de la crisi dins les nostres comarques, la qual va tenir molt bona resposta. Després d’extreure’n conclusions hem volgut anar un pas més enllà i profunditzar en el l’OPORTUNITAT del teletreball, un projecte que actualment estem duent a terme des de la nostra entitat.

Des de Pallars Actiu impulsem i recolzem a autònoms i empreses en el moment de la seva creació, creixement i consolidació segons les seves necessitats. Cerquem i proporcionem eines per aconseguir els seus objectius específics, oferim suport als negocis per la Covid-19 i fem publicitat i promoció en xarxes socials.

Tot quedant a la vostra disposició, aprofitem per desitjar-vos unes Bones Festes.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació