Dijous, 25 d'abril de 2024
música

Un centenar de persones gaudeixen de l'orquestra Julià Carbonell a la Pobla de Segur

L’ajuntament poblatà aposta per la promoció de la cultura segura

Redacció 22 de desembre de 2020 a les 11:26
Imatge de l’actuació d’aquest diumenge a la Pobla | OSJC
L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell va oferir diumenge un concert a l’església parroquial Mare de Déu de Ribera de la Pobla de Segur. L’actuació va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones, que en tot moment van respectar les mesures de seguretat per la Covid-19. Aquesta, segons l’Ajuntament de la Pobla, és una “clara demostració” de l’aposta del consistori per la promoció de la cultura segura.

​El concert, dirigit pel músic Alfons Reverté, va constar de dos parts: la primera, el concert per a timbal i corda, a càrrec del percussionista Juan Francisco Ruiz, autor de l’obra; i la segona part, el concert Danses del Segre, una peça de Rafael Moreno basada en la música tradicional de les terres de Lleida i dedicades a la muntanya i l’Aran, el riu i la plana.

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, fundada l’any 2002, és l’orquestra titular de l’Auditori Enric Granados i del Teatre de la Llotja de Lleida. El concert ha estat organitzat conjuntament per la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de la Pobla de Segur.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació