Dissabte, 20 d'abril de 2024
coronavirus

​Els hostalers diuen que l'obertura de les estacions d'esquí es queda a mitges si no s'amplia la mobilitat

Confien que millorin els indicadors epidemiològics i que l'obertura de les estacions d'esquí serveixi perquè el sector pugui tornar a treballar "amb gran optimisme"

Redacció 14 de desembre de 2020 a les 09:39
Pla general de l'estació de Port Ainé | ACN
El president de la Federació d'Hostaleria de Lleida, Josep Castellarnau, ha qualificat de "gran notícia" l'acord de les estacions d'esquí amb el Govern per iniciar la temporada aquest dilluns 14 de desembre. Tot i això, matisa que l'obertura de les pistes ha d'anar acompanyada de la recuperació de la mobilitat els caps de setmana, fins i tot, “dins la demarcació de Lleida i Pirineu o la resta de Catalunya”, ja que el sector necessita que la gent “es pugui moure per accedir a les estacions”.

"Normalment en aquest país es treballa de dilluns a divendres. Per tant, si volem que el turisme vingui ha de ser en cap de setmana", ha indicat el president de la Federació d'Hostaleria de Lleida, que avisa que del contrari es trobaran en una situació similar a la del pont de la Puríssima, "que el dissabte i diumenge no hi havia ningú i el dilluns i dimarts hi havia algú", ha afirmat.

Per tot plegat, Castellarnau confia que millorin els indicadors epidemiològics i que l'obertura de les estacions d'esquí serveixi perquè el sector pugui tornar a treballar "amb gran optimisme", després d'uns mesos amb els negocis "tancats o semitancats". Del contrari, avisa que serà un "drama social". Així, també ha reivindicat, un cop més, que el sector turístic de la demarcació és segur i que els locals estan adequats i preparats per absorbir la demanda.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació