Dissabte, 20 d'abril de 2024

Obertes les inscripcions a la Cursa del Bassiero, amb seu a Esterri d'Àneu

Organitzada per la Unió Excursionista de Catalunya, la cursa arriba enguany a la seva 50a edició

Pallars Digital 23 de gener de 2014 a les 09:01
La Cursa del Bassiero, que enguany arriba a la seva 50a edició, ja ha obert les inscripcions. La Cursa està organitzada per la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) de Barcelona i es disputarà el diumenge 16 de març. La Bassiero és una cursa d´esquí de muntanya que anualment es celebra a la Vall de Gerber, amb seu a Esterri d´Àneu i sortida des del Port de la Bonaigua, al bell mig del Parc Nacional d´Aigüestortes. 
 
La 50 edició de la cursa del Bassiero presenta un recorregut renovat amb un itinerari molt novedós i ambiciós. L´afany de descoberta planteja una entrada a la vall diferent de tot els que s'han realitzat fins ara. Enguany la cursa constarà de dos itineraris diferents a escollir: el llarg, que anirà sobre els 2.500 metres de desnivell i el curt, que rondarà els 1.000 metres.
 
Es tracta d'una activitat fortament arrelada en l'àmbit de l'esquí català, que a més a més enguany coincideix en espai i lloc amb la celebració de la 30a Copa Catalana d´Esquí de Muntanya organitzada per la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).
 
El diari Pallars Digital hi serà present, ja que s'ha convertit recentment en un dels patrocinadors d'aquesta històrica edició de la Cursa. Per a inscripcions i/o més informació podeu consultar la pàgina web oficial de la cursa.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor