Dissabte, 20 d'abril de 2024
coronavirus

Augmenten a 31 les defuncions pel brot de Covid-19 a la residència de Tremp

Actualment hi ha 103 residents i 41 treballadors positius per Covid-19, segons ha informat Salut

Jordi Ubach Llorens 5 de desembre de 2020 a les 20:42
Detall de la façana principal de la residència Fundació Fiella de Tremp | ACN
Quatre noves defuncions notificades aquest dissabte han fet augmentar a 31 les persones que han perdut la vida pel brot de coronavirus a la residència Fundació Fiella de Tremp, segons ha pogut confirmar Pallars Digital de fonts properes al centre. Segons ha informat el Departament de Salut, el brot de la residència afecta actualment 103 residents i 41 treballadors.

D’aquests 103 residents positius, 91 es troben a la residència i nou estan ingressats a l’Hospital Comarcal del Pallars de Tremp. A més, hi ha dos positius més al Centre Geriàtric de la Pobla de Segur i un altre a la residència de Guissona. Aquests últims són tres casos que en el dia del seu trasllat, el passat dissabte 28 de novembre, eren negatius, i que han esdevingut positius els últims dies.

La xifra de negatius entre els usuaris de la residència ha baixat de vuit a cinc: tres estan al Centre Geriàtric de la Pobla de Segur, un a la residència de Guissona i un altre a la pròpia residència Fundació Fiella de Tremp. La notícia positiva del dia és la tornada a la feina, aquest dissabte, de quatre treballadors de la residència Fundació Fiella de Tremp després d’haver superat la Covid-19. 

Val a dir que a les 31 persones que han traspassat no s’hi inclouen les tres morts que s’han registrat a la residència trempolina des del passat dia 19 i que no tenen relació amb el brot.



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació