Dissabte, 20 d'abril de 2024
coronavirus

Els pacients de llarga estada de l'Hospital del Pallars seran traslladats a l’alberg de Tremp la setmana que ve

L'equipament sanitari ha vist augmentada la seva activitat per l'arribada d'usuaris amb Covid-19 de la residència Fundació Fiella

Redacció 3 de desembre de 2020 a les 18:07
L’alberg de Tremp acollirà la vintena de malalts de llarga estada de l’Hospital del Pallars | Xanascat
La vintena de pacients de llarga estada que es troben ingressats a l'Hospital Comarcal del Pallars seran traslladats la setmana que ve a l'alberg municipal de la capital del Jussà. Tot i que fonts del Departament de Salut havien informat inicialment que el trasllat es realitzaria aquest divendres, fonts municipals han apuntat que finalment no es farà fins previsiblement dilluns que ve, com a molt aviat. 

Malgrat aquesta actuació ja estava prevista i ja s'havia planificat des de finals d'octubre per previsió, l’hospital trempolí ha vist augmentada la seva activitat en els darrers dies degut a l'arribada d'usuaris amb Covid-19 procedents de la residència Fundació Fiella, on un brot afecta 108 residents i 36 treballadors i ja ha provocat la mort de 22 residents.


Ara per ara, hi ha 16 persones hospitalitzades amb coronavirus en aquest centre i l'objectiu del trasllat de pacients de llarga estada cap a l'alberg és aïllar-los de la zona hospitalària per evitar contagis i deixar lliure part de l'edifici per poder disposar de més llits.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació