Dissabte, 20 d'abril de 2024
coronavirus

Confinada l’Escola de Salàs de Pallars per un positiu de Covid-19

A tot el Pallars hi ha cinc grups escolars i 114 persones relacionades amb el món educatiu que es troben actualment en aïllament domiciliari

Jordi Ubach Llorens 19 de novembre de 2020 a les 07:59



L’Escola de Salàs de Pallars, que pertany a la ZER Pallars Jussà, està confinada en la seva totalitat després que dimarts es va detectar el positiu d’un dels seus alumnes. En total són dos els grups confinats i 29 les persones que es troben en aïllament domiciliari des del passat dimecres, a l’espera dels resultats de la prova. Malgrat això, l'escola continua oberta i hi segueixen treballant el personal itinerant, segons ha explicat a Pallars Digital el director de la ZER, Nestor Alonso.

En el conjunt del Pallars hi ha actualment 114 persones, entre mestres, alumnes i professionals relacionats en el món educatiu que es troben confinades als seus domicilis, 96 de les quals al Pallars Jussà. A banda de les 29 de Salàs, a la comarca hi ha 46 persones confinades de l’Institut de la Pobla de Segur (dos grups) i 21 persones de l’Escola Valldeflors de Tremp (un grup) i sis de l’Institut de Tremp (cap grup).

Al Pallars Sobirà, per la seva banda i segons les dades del Departament d’Educació facilitades pels propis centres educatius, en aquests moments no hi ha cap grup confinat, malgrat siguin 18 les persones que es troben en aïllament, 17 de l’Escola de Llavorsí, que pertany a la ZER Pallars Sobirà, i un de l’Escola la Closa d’Esterri d’Àneu.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació