Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

Pugen a 26 els casos de coronavirus a la residència de gent gran de Sort

Fins la data han donat positiu 16 usuaris i 10 treballadors del centre

Jordi Ubach Llorens 6 de novembre de 2020 a les 10:18
La residència de Sort, aquest dimecres | ACN
El brot de coronavirus de la residència Àngel Serafí Casanovas de Sort ja afecta 26 persones, segons han confirmat a Pallars Digital fonts del Departament de Salut. Són quatre casos més dels que s’havien confirmat fins ahir. El centre, que acull un total de 35 residents, suma 16 casos positius entre els usuaris, mentre que els 10 restants són de treballadors, que estan en confinament domiciliari. 

Dos dels residents estan ingressats a l’Hospital del Pallars, segons ha informat l’Ajuntament de Sort. Per evitar el contacte entre residents, s'han aïllat tots els positius en una ala del centre. En una altra ala s'hi han ubicat els residents fràgils i a la tercera hi ha la resta d’avis. 
 
Aquest és el primer brot de Covid-19 en una residència del Pallars Sobirà d'ençà que va esclatar la pandèmia, després dels casos coneguts al Centre Geriàtric del Pirineu de la Pobla de Segur i de l’únic cas a la Fundació Fiella de Tremp. És també el primer brot que afecta una residència pallaresa en aquesta segona onada de la pandèmia.


Des de l’ABS del Pallars Sobirà recorden la necessitat de seguir mantenint les distàncies de seguretat, de portar mascareta i de mantenir una higiene de mans adient com a mesures més efectives per frenar l’expansió de la Covid-19. També recorden a tota la població la poca conveniència de fer reunions de més de sis persones.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació