Dissabte, 20 d'abril de 2024
comerç local

La botiga La Masovera guanya el concurs «Aparadors de Codonys» de Tremp

L'establiment rebrà un premi de 300 euros i l'emissió d'una falca publicitària a Ràdio Tremp

Redacció 4 de novembre de 2020 a les 10:48
L'aparador de La Masovera guanyador del concurs d'enguany | La Masovera
La botiga La Masovera de Tremp ha estat la guanyadora del concurs Aparadors de Codonys, una proposta de l'Ajuntament de Tremp que malgrat el caràcter virtual de la Fira del Codony 2020, ha seguit endavant. L'objectiu de la proposta era incentivar els comerciants del municipi a decorar els seus establiments amb motius relacionats amb aquest fruit tan emblemàtic de la tardor i, d'aquesta manera, mimetitzar el comerç local amb la fira.

L'establiment guanyador, regentat per Maite Ramoneda, es dedica a l'elaboració de cervesa artesana i està situat a la rambla de Doctor Pearson. L'aparador de La Masovera ha destacat pel seu element central, un gran arbre codonyer il·luminat. Completaven l'escenari uns codonys de paper i el producte estrella que elabora la botiga, la cervesa Codonyera que anualment commemora la Fira del Codony.

En total han participat en el concurs 12 establiments comercials i han votat 693 persones a través d'un formulari en línia. Enguany, els comerços han presentat un gran ventall de propostes i la creativitat ha jugat un paper molt important, doncs cada establiment ha mostrat creacions molt imaginatives adaptades a l'espai del seu expositor.

El premi del concurs consisteix en un xec de 300 euros i una falca publicitària patrocinada per Ràdio Tremp. A més, atès que La Masovera és un establiment adherit al Comerç Associat de Tremp (CAT), recull el premi general i l'accèssit finançat per la mateixa entitat, consistent en una campanya de promoció a Pallars Digital.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació