Dijous, 18 d'abril de 2024
accident

​Ferida greu a Rialp en caure des d'un camí prop del riu Noguera Pallaresa

La dona ha patit politraumatismes i ha estat rescatada i evacuada a l'Hospital Comarcal del Pallars

Redacció 6 de setembre de 2020 a les 16:58
Imatge del rescat de la dona, molt a prop de l’aigua del riu Noguera Pallaresa | Bombers
Una dona ha resultat ferida de gravetat aquest diumenge al migdia després de caure des d'un camí situat molt a prop del riu Noguera Pallaresa, al terme municipal del Rialp. Els Bombers de la Generalitat han estat alertats de l'incident a les 11.50 hores i fins al lloc hi han enviat dues dotacions terrestres i un helicòpter amb efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE). Segons els primers indicis, la barana del camí hauria cedit mentre la dona s’hi recolzava.

Segons els Bombers, la dona ha caigut uns set metres avall a una zona d'esbarzers de difícil accés i ha hagut de ser rescatada amb la grua de l'aeronau. A causa de l'impacte ha patit politraumatismes i ha estat evacuada en una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Comarcal del Pallars de Tremp.
   
Aquest no és l’únic servei que els Bombers han efectuat al Pallars aquest cap de setmana. Dissabte un excursionista va morir en precipitar-se uns 200 metres avall a Alins, mentre que també dissabte, una senderista va haver de ser rescatada en helicòpter al congost de Mont-rebei, al terme municipal de Sant Esteve de la Sarga, després de patir un esquinç al turmell. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació