Dijous, 18 d'abril de 2024
coronavirus

​Salàs de Pallars regula l'accés a la platja del «Piolet» per evitar aglomeracions

Un agent cívic controla l'aparcament a la zona, amb una capacitat de 65 places

Redacció 24 d'agost de 2020 a les 09:00
Entrada a l'aparcament de la zona de bany de l'embassament de Sant Antoni | ACN
L'Ajuntament de Salàs de Pallars ha regulat l'accés rodat al pantà de Sant Antoni per evitar aglomeracions de vehicles a la zona d'aparcament municipal. Un agent cívic controla l'entrada i la sortida de vehicles a la zona coneguda com el Piolet, amb capacitat per a 65 places. Quan s'arriba a aquest límit, es prohibeix l'accés a més cotxes i es dirigeixen cap a altres indrets del pantà.


L'estacionament de més d'una nit d'autocaravanes o furgonetes -que ha provocat l’aixecament de diverses actes per part dels Agents Rurals- també és una problemàtica que el consistori salassenc vol regular la temporada vinent, segons ha explicat l’alcalde del municipi, Francesc Borrell. La comarca ja té zones habilitades per autocaravanes i és en aquests indrets on haurien d'anar, segons ha remarcat.

La regulació de l'accés de trànsit rodat a la zona del Piolet de Salàs de Pallars s'ha fet enguany per primera vegada en un estiu marcat per la Covid-19, que ha motivat un increment notable de visitants al conjunt del territori. Borrell ha defensat aquesta mesura per evitar aglomeracions de gent en un determinat punt i per ordenar l'aparcament de vehicles. 

L'alcalde ha explicat que el volum de gent que aquest agost ha visitat aquesta coneguda zona de bany de Salàs de Pallars ha estat molt superior a la d'altres temporades. L'agent cívic s'ha contractat en col·laboració amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà.
 

La zona de bany de Salàs de Pallars, al pantà de Sant Antoni. Foto: ACN

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació