Divendres, 19 d'abril de 2024
residències

Les residències del Pallars Sobirà tornen a rebre visites de familiars

Les del Jussà encara no poden rehabilitar el servei degut a l'alt risc de rebrot, a excepció de la Fundació Fiella, que el reprèn demà

Tomàs Garcia Espot 19 d'agost de 2020 a les 11:45
Imatge d'una visita a la residència Verge de Ribera de la Pobla el passat 26 de maig | ACN
Les residències del Pallars Sobirà, la d'Esterri d'Àneu i l'Àngel Serafí Casanovas de Sort, han reprès avui les visites de familiars després que el passat mes de juny el Govern cancel·lés el servei a Lleida i el Pirineu. De moment, les visites en aquests centres es faran complint totes les mesures de seguretat i tindran una durada màxima de 30 minuts.

Al Pallars Jussà, per contra, les residències encara no podran rebre visites a causa de l'alt risc de rebrot i la sobrepoblació que hi ha actualment a la comarca. De fet, el Departament de Salut va anunciar la setmana passada que permetia les visites a totes les residència del Pirineu, a excepció de les del Jussà. En declaracions a Pallars Digital, el metge del Centre Geriàtric del Pirineu de la Pobla de Segur, Ramon Mitjana, ha informat que Salut els informa setmanalment i que és possible que la setmana que ve puguin tornar a rebre visites.

L'excepció, però, és la Fundació Fiella de Tremp, que ha anunciat que a partir de demà es podran tornar realitzar visites, també de 30 minuts, i amb cita prèvia. Els familiars podran concertar a partir d'avui mateix, i per via telefònica, el dia i hora de les visites entre les 9:30 i les 14h.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació