Dissabte, 20 d'abril de 2024
Literatura

La Vall Fosca selecciona les tres obres finalistes del 4t Concurs de Microrelats

'Esperança', 'Aquella nit, a l'era de Paüls' i 'Cabal' són els relats escollits pel jurat

Redacció 5 d'agost de 2020 a les 09:23
Visitants al Museu Hidroelèctric de Capdella | Museu Hidroelèctric de Capdella
El 4t Concurs de Microrelats de la Vall Fosca ha seleccionat les tres obres finalistes d'entre les 50 que es van presentar al concurs. El jurat, format pels escriptors i filòlegs Ferran Rella, Pep Coll i Ramon Sistac, ha escollit tres relats: Esperança, que s'ha presentat amb el pseudònim Leni de la Vall, Aquella nit, a l'era de Paüls, d'Estany-Gento, i Cabal d'Isidre Roca.

La iniciativa, organitzada pel Museu Hidroelèctric de Capdella per promocionar la Vall Fosca, valora els escrits inspirats en aquesta zona. El veredicte s'anunciarà públicament a la pàgina de Facebook del Museu Hidroelèctric de Capdella i a la seva pàgina web. L'acte de lliurament dels premis serà el proper dissabte 8 d'agost al Museu Hidroelèctric de Capdella.

El jurat decidirà els tres guanyadors, que s'emportaran 617,28 € i un trofeu pel primer premi, 370,37 € pel segon i 249,91 € pel tercer. En funció de l'evolució de la pandèmia de la Covid-19 i segons el que estableixi la normativa sobre la celebració dels esdeveniments culturals, el Museu Hidroelèctric de Capdella decidirà l'estructura de l'acte.

Els relats, que tenen com a escenari principal la Vall Fosca, s'editaran en un llibre en un termini de cinc anys, que s’acompanyarà de les imatges del concurs de fotografia que l'Ajuntament de la Torre de Capdella organitza des de fa 14 anys.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació