Divendres, 19 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG JULIOL: Ja tenim guanyador del vol per la Conca de Tremp amb Globus Kon-Tiki!

Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció 29 de juliol de 2020 a les 13:24
Un globus Kon-Tiki sobrevolant una emboirada Conca de Tremp | ACN
Ja tenim el nom de la persona guanyadora del sorteig del mes de juliol per a tots els subscriptors i subscriptores de Pallars Digital, consistent en un vol en globus per la Conca de Tremp gentilesa de Globus Kon-Tiki! L’afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dimecres al migdia, ha estat Lluís M. (La Pobla de Segur). Enhorabona!


Es tracta del nou vol en globus posat en marxa recentment per gaudir des de l’aire del Geoparc Orígens. El premi, valorat en 160 euros, inclou el vol, un welcome pack, fotos, brindis amb cava, certificat i tornada amb 4x4. 

La millor opció per volar en globus

Globus Kon-Tiki és una empresa especialitzada en vols en globus aerostàtic amb més de 30 anys d’experiència a Catalunya. Amb seu a l’aeròdrom d’Igualada, presumeix de tenir els millors pilots en la seva plantilla, apassionats per la seva professió. Gaudir d’un vol en globus amb aquesta companyia és molt més que gaudir de l’experiència de volar, és també deixar-se emportar pels espectaculars paisatges del nostre territori.


Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 64 persones, les que actualment col·laboren amb el diari. A la resta, us animem a fer-vos subscriptors! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) aconseguireu, pel simple fet de subscriure-us, avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions.

Formar part de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: agost

El proper sorteig tindrà lloc al mes d'agost, com sempre, al voltant del dia 20. A principis del mateix mes desvetllarem el contingut del sorteig. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i aquells que ho facin abans del proper dia 20 d'agost. Molta sort!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació