Dijous, 25 d'abril de 2024
hidroelèctriques

Sort preveu posar ben aviat en funcionament la seva central hidroelèctrica

Així ho va anunciar ahir durant el ple municipal l'alcalde de la localitat Raimon Monterde

Tomàs Garcia Espot 15 de juliol de 2020 a les 08:05
Vista general de Sort | Arxiu
La central hidroelèctrica de Sort tornarà a funcionar ben aviat, tal com va anunciar l'alcalde de la localitat, Raimon Monterde, durant el ple telemàtic celebrat ahir. Segons va explicar, durant aquests dies s'està instal·lant la turbina i ultimant els detalls per tal de fer la prova de funcionament de l'equipament, que pròximament produirà llum al poble. 

El projecte de rehabilitació de la central, recollit en els pressupostos aprovats el febrer passat, va veure llum verda el novembre de fa tres anys, i va rebre un ajuda de 150 mil euros per part de la Diputació de Lleida per tal de dur-lo a terme.


En aquest sentit, Monterde considera que la imminent finalització de les obres és una bona notícia, ja que "l'Ajuntament de Sort començarà a tenir un ingrés directe a les seves arques sense haver de dependre de pressupostos ni administracions que no siguin les del propi municipi".

A més, el primer edil de la capital del Sobirà va assenyalar que la línia del consistori "ha de ser intentar tirar endavant projectes que generin ingressos sense fer competència a les empreses del poble i del territori". 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació