Dissabte, 20 d'abril de 2024
jocs

Neix a Sort el primer «escape tour» del Pallars

Aquest joc digital a l’aire lliure, basat en els populars 'escape rooms’, permet conèixer la història dels refugiats que van travessar els Pirineus durant la Segona Guerra Mundial

Jordi Ubach Llorens 13 de juliol de 2020 a les 10:00
L’Escape Tour Sort ja està disponible per jugar-hi | Escape Tour Sort
Dos emprenedors del Pallars Sobirà han engegat una nova iniciativa per conèixer l’entorn cultural de Sort a través de l'entreteniment. Es tracta d’Escape Tour Sort, un joc digital basat en els populars escape rooms però a l’aire lliure i que, en el cas de Sort, permet als jugadors conèixer la història dels refugiats que van travessar el Pirineu escapant de la persecució nazi durant la Segona Guerra Mundial.

El joc parteix al carrer del Raval. Mitjançant una quinzena d’enigmes que els jugadors han d’anar resolent, s'expliquen històries i anècdotes de l'època i de cada lloc en concret protagonitzades per diferents personatges. Es tracta del primer escape tour del Pallars i els seus impulsors no descarten ampliar la seva oferta en altres poblacions pallareses.

L'experiència té un cost de 12 euros i és apta per a tot tipus de públics, des de parelles, famílies o grups de fins a sis persones. El joc té una durada aproximada de 75 minuts i es pot realitzar amb el mòbil o la tauleta. El recorregut total és d’uns dos quilòmetres i discorre pels carrers de la capital del Pallars Sobirà.

Promoció a Pallars Digital

Vols provar l’Escape Tour Sort? A Pallars Digital t’oferim un descompte de 3 euros per jugar-hi! Només has d’escriure el codi que adjuntem a la imatge inferior quan accedeixis al joc. 
 

Aprofita el descompte de tres euros amb Pallars Digital. Foto: Escape Tour Sort

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació