Divendres, 19 d'abril de 2024
colònies d'estiu

Les colònies «Camp Rialp» tornen al Pallars Sobirà després de quatre anys d'absència

'Hes Idiomes' ha comptat amb el suport de l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu per poder dur a terme les diferents activitats

Redacció 10 de juliol de 2020 a les 12:00
L'empresa va haver de canviar d'ubicació a no disposar de l'hotel on realitzaven les estades | Hes Camps
L’empresa de colònies internacionals Hes Idiomes torna al Pallars Sobirà, on va començar a realitzar estades d'estiu a Rialp fa 30 anys, però que degut a la compra de l’hotel on es duien a terme les activitats, va canviar ubicació. Ara, i gràcies a l’ajuda de l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu, torna a la comarca després d’estar quatre anys fora.

El retorn al Sobirà sempre havia estat una preferència per Hes Idiomes, ja que segons l'empresa, "és el millor entorn per poder desenvolupar totes les activitats programades a les colònies internacionals", que compten amb participants de més de 23 països.

Hes Idiomes afirma que gràcies a l'alcalde d’Esterri, Pere Ticó, enguany s'han pogut fer les colònies un altre cop al Pallars, ja que va facilitar tot el necessari per poder dur a terme les diferents estades, com ara tenis, pàdel, bàsquet, futbol, moto, quads o bicicleta. Els participants s’allotgen a l’hotel Trainera i desenvolupen les activitats a les instal·lacions de la localitat facilitades pe consistori i per altres empreses d’Esterri i del Pallars.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació