Dijous, 25 d'abril de 2024
curses de muntanya

La Ultra Valls d'Àneu, primera cursa de muntanya a Catalunya després del confinament

La prova tindrà lloc el 25 i 26 de juliol amb un nou protocol per respectar les mesures sanitàries

Tomàs Garcia Espot 8 de juliol de 2020 a les 10:45
Imatge de la sortida de la cursa l'any passat | Ultra Valls d'Àneu
L'Ultra Trail Valls d'Àneu serà la primera cursa de muntanya a Catalunya després de la crisi de la Covid-19. La competició celebrada a Esterri d'Àneu tindrà lloc els dies 25 i 26 de juliol, malgrat que la seva possible suspensió o ajornament s'ha contemplat fins l'últim moment. 

Tanmateix, l'edició d'enguany es durà a terme amb el protocol fixat per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), que recomana que les sortides es facin en grups reduïts i de manera esglaonada, i que els corredors siguin col·locats en funció del seu rànquing. A més, la pandèmia ha provocat que ni dutxes ni vestidors estiguin habilitats i que totes les persones participants, corredors i organitzadors, es prenguin la temperatura. 

La prova pallaresa, que també és Memorial Edu, Just i Quique, consta de quatre proves: la Indòmita Alpin Trail, de 96,7 quilòmetres la Trail, amb 48, la Sky Race, amb 27 quilòmetres, i que enguany també serà Campionat de Catalunya Individual, i finalment la Marxa Popular, amb 12,5 quilòmetres. 

De les quatre curses de muntanya lleidatanes programades per la FEEC aquesta any, dos han estat cancel·lades o ajornades a causa de la pandèmia, concretament la Cara Amon de Barruera, prevista per al 16 de maig, i l'Ultra de la Cerdanya, que havia de tenir lloc el 23 de maig. Les altres dues són la pròpia Ultra Valls d'Àneu i la Marató Terres de Lleida, que sortirà del monestir de les Avellanes el proper 25 d'octubre.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació