Jo havia d'obrir i no venia ningú. Per uns moments ho vaig passar molt malament i vaig pensar que hauria de tancar. Després van començar a trucar i em demanaven si podia portar cartolines i retoladors per als nens. Uns els hi deien els altres... i també vaig activar un Instagram oferint servei a domicili. Vaig començar a servir packs de manualitats: ha estat el millor que he fet aquests dies.
A la casa rural teníem reserves per a tots els caps de setmana i arran de la Covid ho van anul·lar tot. La feina del camp ha continuat igual i també hem fet venda directa de fruita. Ho havíem activat a inicis d'any i durant aquest temps ens ha augmentat molt aquest canal.
Sempre tinc les flors al carrer, des de sempre. No les entro ni a la nit i la gent sovint m'agafava una planta, m'enviava una foto i m'ho passava a pagar més tard. Amb la Covid, la gent seguia fent el mateix, tenia ganes de fer coses a la terrassa o al jardí, i no podia anar enlloc a buscar plantes.
Portem més de 100 anys elaborant embotits de qualitat i criant vedella ecològica. Avui, la quarta generació continua elaborant embotits seguint les receptes tradicionals, servint a restaurants prestigiosos i xarcuteries de renom, i rebent reconeixements en certàmens com els Great Taste Awards.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.