Dimarts, 23 d'abril de 2024
coronavirus

Junts per Catalunya i Som Poble es mostren «preocupats» pel futur del Pallars Sobirà

Les dos formacions sol·liciten al president comarcal la convocatòria d’un ple extraordinari on tractar aspectes relacionats amb la crisi del coronavirus

Jordi Ubach Llorens 16 de juny de 2020 a les 11:25
Imatge general del poble de Sort aquesta primavera | Bernat Baylina
Els grups comarcals de Junts per Catalunya i Som Poble al Pallars Sobirà han mostrat la seva “preocupació” pel futur i la recuperació de la comarca. Per aquest motiu, han demanat al president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isus, la convocatòria d’un ple extraordinari. Al·leguen que tot i les demandes per fer-ho, el ple comarcal no s’ha reunit des del passat 27 de febrer.

Les dos formacions creuen necessari convocar els consellers i conselleres davant la situació provocada per una crisi sanitària que, segons asseguren, “està esdevenint una greu crisis econòmica”. Junts per Catalunya i Som Poble creuen que cal també activar les comissions informatives per poder “cercar propostes i ajudar a superar aquesta situació”. Unes propostes que consideren “vitals” per al desenvolupament del Pallars Sobirà.

Entre els punts que es demanen incloure a l'ordre del dia del ple, les dos formacions sol·liciten informació sobre el servei de recollida de residus, sobre els Serveis Socials, sobre l’estratègia turística o sobre el desplegament de la fibra òptica a la comarca.

En declaracions a Pallars Digital, el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isus, ha qualificat la petició del ple de “normal i lògica” i ha dit que la sessió se celebrarà “quan toca”. Isus ha explicat que els esforços de l’ens comarcal s’han centrat els últims mesos en gestionar i resoldre la crisi sanitària i en atendre les sol·licituds d’ajuda alimentària de moltes famílies, una demanda que “ha augmentat considerablement” en l’últim mes, segons el president comarcal.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació