Dimarts, 23 d'abril de 2024
comerç local

El Comerç Associat de Tremp s'adhereix a la iniciativa «Cliccat.cat»

L'aplicació, impulsada per «SlowShopping.cat», ja compta amb l'adhesió de més 8.500 establiments d'arreu de Catalunya per potenciar el comerç local online

Redacció 8 de maig de 2020 a les 10:14
Els comerciants de Tremp s'han unit a la nova aplicació Cliccat.cat, una plataforma impulsada per la iniciativa SlowShopping.cat, a la qual es van adherir fa un mes. La futura aplicació té com a objectiu esdevenir un gran canal de venda online per al comerç i l'artesania de proximitat de tota Catalunya, per així solucionar les fortes pèrdues causades per la crisi de la Covid-19. 

La iniciativa, que ja compta amb el suport de 76 entitats i més de 8.500 establiments, esdevindrà un espai interactiu únic de compra on el client podrà contactar directament amb els establiments, i fins i tot fer una comanda única a nivell local, previsiblmenent fent ús d'un tiquet especial. A la vegada, cada establiment cobrarà l'import dels seus productes, mentre que la plataforma en rebrà un percentatge com a comissió. 


Cada establiment s'encarregarà de pujar els seus productes a l'aplicació, com també de la gestió del primer contacte amb el client, amb qui podrà comunicar-se via WhatsApp per possibles dubtes i consultes. Així i tot, també hi haurà un gestor que esdevindrà l'enllaç entre clients i comerciants. 

Aquesta, però, no és l'única possibilitat que oferirà Cliccat.cat, ja que també es podran fer reserves als restaurats adherits o bé conèixer l'oferta gastronòmica dels allotjaments de diverses poblacions. També hi haurà lloc per a ofertes com ara tractaments de bellesa i salut, així com l'oportunitat d'inscriure's a classes de dansa, anglès o música. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació