Dimarts, 23 d'abril de 2024
coronavirus

L’Hotel Segle XX de Tremp deixa de tenir pacients ingressats

Treballadors de la brigada ajudaran en les tasques de desmuntatge per tal que recuperi la seva normalitat

Redacció 1 de maig de 2020 a les 09:09
Una ambulància aturada davant l’Hotel Segle XX de Tremp | ACN
L'Hotel Segle XX de Tremp, convertit ara fa un mes en hospital de campanya per tractar malalts lleus de Covid-19, ha deixat de tenir pacients ingressats. Així ho ha fet saber aquest dijous l'Ajuntament de la capital de Pallars Jussà a través de les xarxes socials, on també ha informat que els treballadors de la brigada municipal ajudaran en les tasques de desmuntatge per tal que l'hotel recuperi la seva normalitat.

Aquest establiment va començar a acollir malalts de Covid-19 en la seva fase de recuperació a partir del 2 d'abril. Eren casos confirmats de coronavirus que ja comptaven amb l'alta hospitalària però havien d'estar aïllats per evitar nous contagis. Durant tot aquest temps han estat atesos per personal sociosanitari contractat pel Departament de Salut i la mesura ha servit per deixar llits lliures a l'Hospital de Pallars.


L’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, ha explicat en declaracions a Ràdio Tremp que és una molt bona notícia que aquest hospital de campanya hagi deixat de tenir pacients. Cases també ha celebrat la disminució dels ingressos per Covid-19 a l’Hospital del Pallars, tot i que ha insistit en la importància de no relaxar-se i seguir complint amb les mesures establertes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació