Dijous, 25 d'abril de 2024
hoquei patins

Lluís Tomàs anunciarà la seva retirada a finals de temporada

El porter trempolí, un dels puntals del Lleida Llista Blava d’hoquei, penjarà els patins després de 15 temporades a l'elit

Jordi Ubach Llorens 28 d'abril de 2020 a les 11:14
Lluís Tomàs, al centre de la imatge, al costat del seu germà Andreu | Llista Blava
El porter pallarès del Lleida Llista Blava d’hoquei patins, Lluís Tomàs, es retirarà quan finalitzi l’actual temporada. Ho farà després de 15 anys a l’elit, 13 dels quals al club lleidatà, on ha aconseguit convertir-se, juntament amb el seu germà Andreu, en un dels puntals de l’equip amb la consecució de la Copa CERS l’any 2018 i l'Europe Cup ara fa un any com a grans èxits esportius.

Segons ha avançat el diari Segre, el trempolí, que farà 34 anys al juliol, ha decidit posar el punt final a la seva carrera davant la dificultat que li suposa compaginar la competició amb la vida professional i familiar. 

Format al Club Patí Tremp

Lluís Tomàs es va formar a la secció d’hoquei del Club Patí Tremp, on va començar a patinar amb només cinc anys juntament amb el seu germà bessó, el també jugador i capità del Lleida Llista, Andreu Tomàs. El conjunt lleidatà es va fixar en ell durant el seu segon any de juvenil, etapa en què va arribar a debutar amb el primer equip.

Els estudis universitaris el van portar a Barcelona i, com a conseqüència, a deixar el Lleida. A la capital catalana va jugar un parell de temporades amb l’Horta, abans de signar per l’Andorra i l’Igualada, on va jugar dos anys més que li permetrien debutar en competició europea. Finalment va tornar al Lleida Llista on aquest any completarà 11 temporades de manera consecutiva.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació